All deleted tweets from politicians

RT @mila_carovska: Ги прошируваме капацитетите на градинките, вложуваме во квалитетно предучилишно образование, инвестираме во нашата идинина и за оваа цел годинава издвоивме 300% повеќе средства. Привршуваме со доградба на градинката во Пробиштип, со што обезбедуваме загрижување на повеќе деца. https://t.co/QoLlXI4lF8