All deleted tweets from politicians

RT @Sekerinska: НАТО е од историска важност за нашата земја. Бидејќи светот од кој сме дел и ние се соочува со неизвесно опкружување: меѓународен тероризам, шверц на оружје, хибридни закани, сајбер напади. И наш заеднички интерес е здружено да се бориме против нив, реков денес во МАНУ. https://t.co/sml5ueBVow