All deleted tweets from politicians

RT @mila_carovska: Овозможуваме подобар раст и развој за што повеќе дечиња. Со околу 4 милиони денари ќе ги прошириме капацитетите на градинките во Крива Паланка и Росоман. За оваа немена денеска добивме донација од Фондација Отворено Општество - Македонија. https://t.co/7WShElcp1a