All deleted tweets from politicians

Стоп за злоупотреба на европските пари! ВМРО-ДПМНЕ ги повикува сите граѓани, утре 16.10.2020, од 18:30 часот на протест со возила од СЦ „Борис Трајковски“ до Секретаријат за европски прaшања, за да се стави стоп за злоупотреба на европските пари. fb.me/e/3ELYsg0x3 https://t.co/cxiJ3vu3pE