All deleted tweets from politicians

Потребен е баланс. Потребна е соработка. Знаеме како, можеме подобро! Правда за Македонија! Заокружи број 2 за Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова @gogamkd 🇲🇰 https://t.co/HGejwnNZ6d