All deleted tweets from politicians

RT @gogamkd: #ТатковинатаПовикува 🇲🇰 денес сабота сите во 19 часот пред владата на Република Македонија. Парите и името да го вратите! #ПравдаЗаМакедонија 🇲🇰 https://t.co/y3B7Sue69C