All deleted tweets from politicians

Official twitter account of VMRO-DPMNE. Founded June 17, 1990

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Потребен е баланс. Потребна е соработка. Знаеме како, можеме подобро! Правда за Македонија! Заокружи број 2 за Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова @gogamkd 🇲🇰 https://t.co/HGejwnNZ6d

RT @gogamkd: #ТатковинатаПовикува 🇲🇰 денес сабота сите во 19 часот пред владата на Република Македонија. Парите и името да го вратите! #Пр…

Голем митинг во Скопје, пред Влада, 13 април 2019 година, 20:30 часот. За правда! За татковината! За да изгрее зората! За Македонија! #ТатковинатаПовикува 🇲🇰 https://t.co/USIZUzP8kX

RT @VladimirGjorcev: Дуо - трио. : ) Отворивме штаб на @gogamkd. https://t.co/SL87NxPI38

Донирај за избори! https://t.co/lwwNnyMvxb

@MickoskiHM Сега Уставниот суд е на тест, останува да видиме дали ќе го одбрани својот интегритет и ќе го заштити уставот или ќе потпадне на политичките притисоци #МакедонијоНапред facebook.com/vmromakedonija…