All deleted tweets from politicians

Пред извештаите на Прибе-Мибе, за Македонија поубави извештаи пишуваа нас. Најважните извештаи на конзулите и патописците од Македонија - Документарен филм [ЕП01]. Гледајте Македонски документарни филмови 🇲🇰🇲🇰🇲🇰 youtube.com/watch?v=w_Vg1R…