All deleted tweets from politicians

Вчера се одбележаа 641 година од Маричката битка во која загина Кралот Волкашин и неговиот брат, деспотот Јован Углеша во борба против Отоманското царство. Во Прилеп остана да владее Кралот Марко. Вратата за освојување на #Макдонија беше отворена youtube.com/watch?v=5JPYqf…