All deleted tweets from politicians

RT @z_gjorgjievski: RT @z_gjorgjievski: Видео од обраќањето на премиерот Никола Груевски од трибината на ВМРО - ДПМНЕ #Груевски #ВМРО #ГордоЗаМакедонија http:/…