All deleted tweets from politicians

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

.@lj_nikolovski: Минималната плата ја качивме на 14.500 денари, ќе порасне до 20.000 денари, затоа што работиме домаќински и во интерес на граѓаните. ВМРО-ДПМНЕ 11 години ја замрзнаа на срамни 9.000 денари. sdsm.org.mk/soopstenija/11…