All deleted tweets from politicians

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

.@lj_nikolovski од Велес: Мојот личен и најголем мотив во оваа кампања е да ги вратиме и да ги задржиме младите дома, затоа што го вративме достоинството и отвораме нови перспективи за нив. sdsm.org.mk/kampanja/mozem…