All deleted tweets from politicians

RT @Sekerinska: Конечно Законот за јавно обвинителство стапува на сила, со тоа предметите од СЈО ќе добијат разрешница. Ние со предлагањето на овој закон во Собранието покажавме дека најпосле судството го ослободуваме од партиските стеги. Сега на потег се обвинителите и судиите. https://t.co/QKLtQeHfMS