All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: 🏥 Создаваме квалитетен здравствен систем преку големи капитални инвестиции. Ги подобривме условите во 28 јавно-здравствени установи. 🏣 Се грижиме за најранливите категории, за само 2,5 години изградивме повеќе од 320 социјални станови, а ќе изградиме уште 700. https://t.co/lR1ZdTTXCs