All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Сите сили ги насочуваме кон заштита на граѓаните и борба со коронавирусот. Денеска повикав да се организира лидерска средба на претседателите на политичките партии на која ќе се разговара за одложување на изборите. Прво здравје - после сѐ друго! ➡️ sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/o0BMrBswXe