All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Предизборната коалиција на #СДСМ со движењето #БЕСА е победничка и историска за Северна Македонија. Се обединуваме во заедничките заложби за градење општество еднакво за сите и подобар живот за целиот наш народ. https://t.co/bxWgHUSPkZ