All deleted tweets from politicians

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Министерот за здравство, Филипче на трибината #Агенда2024 на тема Здравје: Денес не постои пацинет кој го нема потребниот лек. Буџетот за оваа намена се зголеми за два пати. Лековите значително го подобруваат животот на овие пациенти. ➡️ sdsm.org.mk/News.aspx?idNe… https://t.co/kKMnVzptOD