All deleted tweets from politicians

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Започнува победничкиот караван на Стево, средби со граѓани, конвенција, граѓански трибини и митинзи оваа недела, заедно напред! sdsm.org.mk/News.aspx?idNe…