All deleted tweets from politicians

Безбедноста во #Карпош, трките по бул. „Партизански одреди“, уништувањето на урбаната опрема и беа повод за посетата на Карпош на Заменик претседателот на Владата на Република Северна Македонија и министер за внатрешни работи @o_spasovski karpos.gov.mk/vest/14294 https://t.co/6ZShW1w9jO