All deleted tweets from politicians

Денеска, градоначалникот имаше средба со повозрасните сограѓани во Пензионерскиот клуб во Карпош 1 и 2. Тој ги информираше пензионерите за начинот на којшто можат да се стекнат со оваа картичка, како и за големиот број на придобивки од истата. karpos.gov.mk/vest/10172