All deleted tweets from politicians

Opstina Karpos (Municipality of Karposh)

Општината Карпош е формирана на 3 ноември 1976 година и претставува составен дел од Градот Скопје, т.е. е една од десетте скопски општини. Таг: #карпош #karpos

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

КОНЦЕРТЕН ИМЕНДЕН ЗА КУД „ ЦВЕТАН ДИМОВ“ karpos.gov.mk/vest/10173

НОВА ИНФО СЕСИЈА НА БОГОЕВ СО ПЕНЗИОНЕРИТЕ ЗА „МОЈ КАРПОШ – МОЈА КАРТИЧКА“ karpos.gov.mk/vest/10172

Денеска, градоначалникот имаше средба со повозрасните сограѓани во Пензионерскиот клуб во Карпош 1 и 2. Тој ги информираше пензионерите за начинот на којшто можат да се стекнат со оваа картичка, како и за големиот број на придобивки од истата. karpos.gov.mk/vest/10172

Денеска, градоначалникот @sbogoev имаше средба со повозрасните сограѓани во Пензионерскиот клуб во Тафталиџе 1. Тој ги информираше пензионерите за начинот на којшто можат да се стекнат со оваа картичка, како и за големиот број на придобивки од истата. karpos.gov.mk/vest/10172 https://t.co/5letWRs1fH

Општина Карпош доби грант од 50.000 евра за изградба на инклузивно детско игралиште. Игралиштето за деца со посебни потреби, ќе биде лоцирано до плоштадот Делфина (до постоечкото детско игралиште), во урбаната заедница Влае 2. karpos.gov.mk/vest/10170

RT @sbogoev: Акцијаши за #Карпош! Секој носи одговорност. https://t.co/Br2H0XK9ph

Денеска, четврток (11.04.2019), во 11:00 часот, непосредно до опожарениот дел на Кејот на Вардар (позади Спортскиот центар „Борис Трајковски”), градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев ќе даде изјава за медиуми.

one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com

2 people followed me and one person unfollowed me // automatically checked by fllwrs.com

ОПШТИНА КАРПОШ - ПИОНЕРИ ВО КОНТРОЛА И БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА karpos.gov.mk/vest/10131