All deleted tweets from politicians

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Абе стварни Караџовски бил од ВМРО-ДПМНЕ?

Абе стварно Караџовски бил од ВМРО-ДОМНЕ?

@baba_pena Иииија Баба... а ти се изми ли? Барем рачето за да ти пишат петка?

@baba_pena Иииии баба уште си тука бе? Ајде гит таму петка да ти пишат!.

@baba_pena ијааа Баба, цццц, добар, добар ќе ти пишат сега петка

Инаку само да ви кажам дека за носење на законот на Совет на јавни обвинители треба двојно мнозинство јас колку што гледав... не гласаа по Бадинтер... тоа значи дека законот не е донесен!!! Сега и ова ќе го објавите во Службен весник? И ова ќе важи така?

@GreekAnalyst Hahahhaha