All deleted tweets from politicians

RT @Zoran_Zaev: Го пречекав мојот пријател и колега Алексис Ципрас. Првиот премиер на Грција кој ја посетил Северна Македонија. Навистина историски ден. https://t.co/CtoAFsbkgw