All deleted tweets from politicians

Fatmir Besimi (unknown) tweeted :

Ребалансот на Буџетот e навремен и проактивен одговор на глобалните случувања со кои се соочуваме, ќе ни помогне за надминување на кризата и задржување на растот. Повеќе за ребалансот и неговото финансирање можете да прочитате во мојата нова колумна 👇 finance.gov.mk/2022/05/24/123…