All deleted tweets from politicians

Politician, Vice President of VMRO DPMNE Macedonia, center-right and conservative

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Во рамки на посетата на САД остварив средби со @LukeDCoffey–директор за меѓународна политика на Херитиџ,Метју Палмер–заменик помошник Секретар во Стејт Департментот,@mrpaulmccarthy директор за Европа во @IRIglobal и Јан Ерик Суротчак. Предупредив на високата корупција во Владата https://t.co/cMKvT3tXUW

На денешните средби со врвот на НДИ и во Конгресот побарав одржување и демократски избори без полнење кутии и нерегуларности да бидат услов за членството во НАТО и почеток на преговори со ЕУ. https://t.co/IbGhOtxFY8

Ние и после пропаѓањето на референдумот кажавме дека Преспанскиот договор е политички мртов и празно слово на хартија. Првиот ден кога ќе сме на власт и затоа ги бараме изборите, ќе направиме се, затоа што подобар договор за Македонија е возможен. youtube.com/watch?v=fI8B3L…

Најзначајните интервјуа, дуели, изјави и средби на Николоски во 2018 во битката против националното и економско уништување на Македонија. youtube.com/watch?v=T47KLp…

На 25.12 (вторник) од 18:18 часот сум гостин во „Отворено“ на Алфа ТВ. Ќе направиме анализа на 2018 година. Заминува можеби најлошата и најцрна година за Македонија. Осврт за истата како и проекции за 2019 година. Вторинк 18:18 часот „Отворено“ на Алфа ТВ. Гледајте! https://t.co/y8FzZ93wBW

Простен марш против распродажба на државата, против сите црнила што и ги нанесоа на Македонија. https://t.co/Zg0czjO49k

Прочитајте ја мојата нова колумна за Независен Весник. Изминативе неколку недели, за жал, се кулминација на чувството дека Македонија нема јасен правец и јасна иднина каде оди. nezavisen.mk/mk/vesti/2018/…

Подобар договор се уште е можен доколку Заев утре ја запре процедурата во Собрание и даде оставка. Нова Влада на ВМРО ДПМНЕ посветено и чесно може да направи подобар договор. vmro-dpmne.org.mk/pres-centar/so…

RT @BaterijaMk: Редно е најславниот Дебрчанец да се произнесе за планот на Заев за регионална депонија во негов вилает https://t.co/iZEES0c…