All deleted tweets from politicians

На денешните средби со врвот на НДИ и во Конгресот побарав одржување и демократски избори без полнење кутии и нерегуларности да бидат услов за членството во НАТО и почеток на преговори со ЕУ. https://t.co/IbGhOtxFY8