All deleted tweets from politicians

Politician, Vice President of VMRO DPMNE Macedonia, center-right and conservative

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Имаме старо нов предлог на министер за здравство кој освен личен ПР ништо не направи. Македонија се соочува со есен во која за жал бројките ќе се дуплираат затоа што нема ни визија ни концепт освен личен ПР на министерот. https://t.co/SVuNKklyLn

RT @kkulavkova: RT @kkulavkova: МАНУ објави Атлас на македонските дијалекти expres.mk/manu-objavi-at… via @Expres.mk

RT @kkulavkova: Свв. Кирил и Методиј имаат ранг на сесловенски просветители и кодификатори на црковнословенската писменост заснована врз живата реч на Македонските Словени од Солунско. Тие ја устројуваат не само глаголичката азбука туку, низ библиските преводи, и старословенскиот книжевен јазик.

RT @kkulavkova: RT @kkulavkova: Име за по дома, јазик за по дома, црква за по дома, идентитет от по ѓаволите.

RT @USAmbNMacedonia: I want to invite everyone in 🇲🇰 to celebrate U.S. Independence Day with us on July 4th. Due to the pandemic, this year's celebration will be virtual. Follow Embassy's social media as we will share more details in the days to come. #4thOfJuly https://t.co/QyHfhgtr4x

RT @Vlatko100janosk: RT @Vlatko100janosk: Последиците од ова ќе ги има за две недели. СДС, вие сте бре лудаци!

СДСМ направиле 500 километри патишта :) https://t.co/YyikN0WzzH

RT @RepublikaEng: RT @RepublikaEng: Slovenia adopts a huge financial aid package to combat the effects of the corona epidemic - english.republika.mk/news/balkans/s… https…

Ја разбирам нервозата во СДСМ и фактот што ситуацијата им бега од контрола, но не ја разбирам потребата да лажат, надсихорнизираат и додаваат. Тоа што така бурно реагираат значи само едно, дека сме погодиле во центарот. bit.ly/33A8CUC https://t.co/aREYnXlKuw

ДОАЃА НОВО ВРЕМЕ ЗА ПРОМЕНИ И ПРАВДА! Следуваат промени на подобро, квалитетни реформи, почитување на принципите и позитивни резултати кои ќе ги почувствува секој еден од вас. Тоа ви го ветуваме и тоа ветување ќе го исполниме. Обновата доаѓа! bit.ly/2Vdh89N