All deleted tweets from politicians

RT @Inspiracija9: Прашање беше на време кога курлево ќе збори и во име на Обвинителство и во име на Судот. Се праи мрднат дали било август или септември, а точно кажа Јовески дека снимањето почнало од 30.09 точно месец дена откако Оливер е назначен по вторпат за министер за внатрешни работи https://t.co/YcWG4eAEBC