All deleted tweets from politicians

RT @Inspiracija9: Вистинското лице на СДСМ - богови на кои им е природно, вродено право да владеат. Значи ако не добиеме препорака за #ЕУ не нудат #Оставка туку ќе удрат со камшиците по робовите, кои живеат единствено само за да им служат. https://t.co/3xW55ZGswu