All deleted tweets from politicians

Voditeljica / The Leader of @strankaSD in evropska poslanka / MEP @TheProgressives. Tweets by myself & my team. Tvitam skupaj z ekipo.

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Tanja Fajon (EU) tweeted :

Tako kot mi ne želimo, da se nekdo vmešava v naše volilne kampanje, tako bi bilo tudi prav, da se mi ne vmešavamo v volilne kampanje drugih držav. Sicer pa je mnenje JJ nepomembno, ker očitno govori zgolj v lastnem imenu in ne v imenu vlade. Škodi pa predvsem interesom Slovenije.

Tanja Fajon (EU) tweeted :

Za enkost spolov v zunanji politiki EU! #EPplenary #genderequality #SHEcurity ⬇️ bit.ly/34lmjII

Tanja Fajon (EU) retweeted @IratxeGarper :

RT @IratxeGarper: RT @IratxeGarper: Čestitke!! Congratulations @tfajon for your election as first female leader of @strankaSD We count on you! ◽◽◽◽

Tanja Fajon (EU) tweeted :

Popisovanje, odstranjevanje, represija nas protestniki. Sramota. To ni država, v kateri si želimo živeti. Taka ravnanja oblasti le še netijo strah, negotovost, jezo med ljudmi. Koga je vlade strah? Ljudi, ki si drznejo kritično in svobodno razmišljati? Žalostno.

Tanja Fajon (EU) tweeted :

Čestitke in obilo uspeha na novi fukciji novi veleposlanici. Gre za izjemno pomembno partnersko državo tako za EU kot za Slovenijo!👏

Tanja Fajon (EU) retweeted @strankaSD :

RT @strankaSD: [NAPOVED] Peter Dermol, kandidat SD na nadomestnih volitvah za župana Velenja, bo nocoj, 5. oktobra, ob 21. uri gost predvolilnega soočenja na TV SLO 1. Vabljeni k ogledu! https://t.co/idkGviNvBM

Tanja Fajon (EU) tweeted :

Na plenarnem zasedanju @Europarl_SL, ki se začenja danes, so med drugim kadrovske spremembe v @EKvSloveniji, podnebna zakonodaja #EU in amiciozno 60 odstotno zmanjšanje emisij z 2030, pogojevanje novega finančnega proračuna s spoštovanjem pravne države, zaključki vrha EU, in še.

Tanja Fajon (EU) tweeted :

Tudi v @strankaSD je čas za žensko vodstvo. Politično s Tanjo Gobec. https://t.co/SxJIbm4BuM

Tanja Fajon (EU) tweeted :

Ne drži, da smo proti nošenju mask. Vztrajamo pa, da morajo vodenje krize prevzeti neodvisni strokovnjaki, epidemiologi. Oni naj komunicirajo z javnostjo. Ne pa ministri, PV ali vladni govorec!! Dokler pa bo #COVID19 zlorabljen v politične namene, bo nezaupanje v sprejete ukrepe.

Tanja Fajon (EU) tweeted :

Ob jutrišnjem svetovnem dnevu kronične mieloične levkemije se nas bo več 100 bolnikov iz več držav udeležilo dogodkov preko Zoom, Facebook, Yutube “Voices of CML”. Vabljeni worldcmlday.org/voices-of-cml/ Sreče, zdrav in pogumen #WCMLDay20 #TodayTogether #MoreThanEver #ForALifeWithoutCML https://t.co/gpiBdSQcyj