All deleted tweets from politicians

tweets are deleted by politicians
Who deletes more?

Deletes

These observations of Twitter behavior from politicians where made in the period from 28 September 2020 01:19 untill 27 October 2020 01:19

Select a period

Tweets

This may be an incomplete list. If you think we're missing someone, please send us their Name, Country/State, Political Party, Office they hold or are seeking and, of course, Twitter handle. Thanks!

Тројца новинари се под судски прогон и притисок од Власта затоа што објавуваат материјали од јавен интерес кои ги добиле од свиркачи! Повеќе на следниот линк: bit.ly/34v1ris

#СДСМ се менува, се демократизира и модернизира. Со промените на Статутот усвоени на 25-от Конгрес СДСМ е пример за другите партии во државата, но и во регионот, во поглед на начинот на функционирање и на делување. Пример како се воспоставуваат високи стандарди и одговорност.

Никој не смее да си дозволи да го нарупи угледот и достоинството на социјалдемонратскиот сојуз на Македонија и на партијата во целина. Никој не смее ниту да се понадева да прекршува закони и да смета на заштита од СДСМ.

RT @Todd_Haze: RT @Todd_Haze: Воздухот е црн Рендген снимките се сини Само да ја доиграм стазава, Скопје, извини.

SDSM (СДСМ) (unknown) tweeted :

Ова е првиот дигитален Конгрес во земјава, со електронски начин на комуникација, целосно обезбеден преку конференциски видео врски со општинските организации. Имаме обврска да се грижиме за здравјето на граѓаните. Институциите ги водиме одговорно, но и партијата е одговорна.